Álomgyár

Közhely, de mindenkinek vannak álmai. Oszd meg a többi emberrel a sajátodat! Lehet kicsi vagy nagy, megvalósult vagy megvalósulásra váró, reménytelen vagy reményteljes, gyermek, közép vagy időskori. Mindegy... Nehéz elmondani őket, mert mindenki megkapta már, hogy „bilibe lóg a keze”, amikor szóba kerültek, de itt minden kötelezettség és ítélkezés nélkül megtehető. Eljött az idő, hogy végre a sok kesergés közepette azokról a dolgokról is beszéljünk, amiket igazán szeretnénk elérni az életben! Írj róluk az "alomgyaros@gmail.com" címre, hogy kikerülhessen bejegyzés formájában!

Itt álmodnak

Álmokhoz szóltak

Álomgyár előfizetés

Segítségek

2010.01.24. 12:45 - Darqo

Címkék: saját filozófia álmok blogajánló álomgyár másokálma

 

Azt mondják, teljesen mindegy, hogy mi az, ami segít minket, ami egy kis megkönnyebbülést hoz a nehezebb pillanatokban, a lényeg ennek az érzésnek az elérése, ha szeretnénk valóra váltani álmainkat. Minden embernek más a befogadóképessége, más hívószavakra kapja fel a fejét; két nagy halmaz különíthető el, ha az árnyalatokat most nem figyelem: vannak realisták, akiknek feláll a szőr a hátán az ezoterikus gondolatmenetektől, emberektől, illetve vannak maguk az ezoterikusan gondolkodók. Míg az előbbi csoportba tartozó embertársainkban a legjobb esetben is mosolygást vált ki a gondolat, hogy minden, ami körülvesz bennünket rezgésekből áll beleértve a saját életünk történéseit is, addig az utóbbi közösségben ezek elfogadott eszmék. Azonban szerencsére mind a két oldalon állók egyformán kellemes érzéseket táplálnak, ha a vágyainkról, azok megvalósulásának lehetőségéről esik szó. Az Álomgyár átmenet próbál lenni, olyan hely, ahol mindenki megtalálja a magának megfelelő gondolatokat a saját nyelvére lefordítva, hiszen az álmok, az álmodás képessége mindenki számára adott. A cél maga, hogy körülményeinktől, hitvallásunktól függetlenül többet foglalkozzunk ezekkel.

Jellemzően az ezoterikusan gondolkodók oldaláról érkezett idáig támogatás az Álomgyárat illetően, gondolok itt például a „Freespirit” két cikkére, és a tegnapi délután folyamán ismét innen kaptam segítséget.

Vonzó Vera már jóval korábban létrehozta a „avonzastorvenye.hu” nevű weboldalt, minthogy én megjelentem volna a blogszférában. Itt a spiritualitásra nyitott embertársaink találhatják meg a számukra fontos témákat, azokat a legteljesebb mértékben körüljárva, minden nyitott ember számára érthető, emészthető formában tálalva; tegnapi bejegyzésében pedig említést tett az Álomgyárról, és miután minden támogatás jól jön egy induló kezdeményezéssel kapcsolatban, hálás köszönettel tartozom neki!

Mint, ahogy végtelen hálával tartozom egyik kedves és rendkívül tehetséges barátomnak, aki a rólam szóló, ugyancsak a héten megjelent posztjában szintén külön kiemelte az Álomgyár blogot. Az „Apád nem volt üveges!”, illetve az „ágy-asztal-tv” internetes napló megalkotója nem csak írásban, a témákkal kapcsolatos elkötelezettségében, hozzáértésében tanúsítja tehetségét, hanem elképesztően gyönyörű ólomüveg alkotásaival, és egyedi világot tükröző, meglepő festményeivel is hozzájárul mindnyájunk jobb, nyugodtabb és szívmelengetőbb életviteléhez.

Köszönet nektek!

A bejegyzés trackback címe:

https://alomgyar.blog.hu/api/trackback/id/tr21697670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása