Álomgyár

Közhely, de mindenkinek vannak álmai. Oszd meg a többi emberrel a sajátodat! Lehet kicsi vagy nagy, megvalósult vagy megvalósulásra váró, reménytelen vagy reményteljes, gyermek, közép vagy időskori. Mindegy... Nehéz elmondani őket, mert mindenki megkapta már, hogy „bilibe lóg a keze”, amikor szóba kerültek, de itt minden kötelezettség és ítélkezés nélkül megtehető. Eljött az idő, hogy végre a sok kesergés közepette azokról a dolgokról is beszéljünk, amiket igazán szeretnénk elérni az életben! Írj róluk az "alomgyaros@gmail.com" címre, hogy kikerülhessen bejegyzés formájában!

Itt álmodnak

Álmokhoz szóltak

Álomgyár előfizetés

Erzsébet álmai

2010.04.20. 18:46 - Darqo

Címkék: egészség saját boldogság álmok álomgyár másokálma mindenkiálma

Hosszú ideje nem írtam, bevallom a lelkesedésem egy kicsit alábbhagyott. No, nem az álmok tekintetében, csak abban, hogy elképzelhető, még nincs itt az ideje ezeknek a dolgoknak. Idáig semmilyen visszajelzés (álom) nem érkezett az olvasóktól, de rájöttem, ez egyelőre még nem olyan téma, amiről szívesen beszélnek az emberek.

A jég talán most látszik megtörni, ugyanis az elmúlt napokban érkezett egy kedves levél, melyben Erzsébet osztotta meg velem vágyait. Remélhetőleg sokak számára ismerősek lesznek az ő álmai, a legalapvetőbb, mindenkit megmozgató kívánságait fogalmazta meg…bátorítanék mindenkit, hogy Erzsébethez hasonlóan írjatok álmaitokról, mert erről beszélni jó dolog!

Erzsébet álmai:

Szeretnék olyan munkát, amit szeretek végezni, s jól megfizetik. Szeretnék egy tartós, nagyon jó párkapcsolatot, amelyben szexualitás,(szerelem) vonzalom, testiség ugyan úgy megvan, mint egymás megbecsülése, szeretete. Utazni szeretnék, szép helyekre eljutni, tengerparton nyaralni, pénzt kapni, sportolni élvezettel, barátokat, szép időt, mosolyt a gyermekeim, szeretteim arcán. Boldog, szép, vidám, csinos, vonzó lenni, akit szeretnek...

Erzsi

Köszönöm neked a bizalmat!

A bejegyzés trackback címe:

https://alomgyar.blog.hu/api/trackback/id/tr731937758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bekesseg 2011.12.29. 12:14:50

sziasztok!nagyon uj vagyok itt es ugy altalaban sem erossegem az internetezes...ez az oldal azonban felkeltette a figyelmemet,mivel mostanaban tudatosan keresem a pozitiv gondolatokat,cikkeket,oldalakat..4 eve valtam el egy szoryetegtol,aki jelenleg a bortont"varja"csaladon beluli eroszakert.szoval sok ero kellett,hogy mindezt sertetlenul tuleljuk a gyerekeimmel,akiket egyedul nevelek,nem is akarhogy:)kiegyensulyozott jol tanulo es jol nevelt gyerekek.szinte bolgognak mondhatom magam.azonban a teljes es kiegyensulyozott elethez kellene meg egy igazi tars is.jelenlegi partnerem mindenben megfelel,kiveve talan ,hogy 7 evvel fiatalabb tolem.dehat az elet irja a legszebb meseket es sose tudni..almodni merni kell..megerdemeljuk a boldogsagot,mint mindenki mas.en szeretnek 2012-ben egy eskuvot a jelenlegi parommal es a szulinapomra teherbeesni,mert egy kozos kisbaba nagyon kellene.:)anyagilag sem artana felfejlodni,igy elkezdtem lottozni es almodom,hogy meggazdagodok:)))mindenkit udvozlok es szeretnem ha valaki valaszolna is,hogy tudjam nem vagyok itt egyedul..mert meg sajnos nem igen ertem mi hogy mukodik ezen az oldalon:)barki segitseget es tanacsat szivesen fogadom..bocs az ekezetekert,szerbiabol irok,ezen a tasztaturan nem lehet magyar ekezettel irni!
süti beállítások módosítása