Álomgyár

Közhely, de mindenkinek vannak álmai. Oszd meg a többi emberrel a sajátodat! Lehet kicsi vagy nagy, megvalósult vagy megvalósulásra váró, reménytelen vagy reményteljes, gyermek, közép vagy időskori. Mindegy... Nehéz elmondani őket, mert mindenki megkapta már, hogy „bilibe lóg a keze”, amikor szóba kerültek, de itt minden kötelezettség és ítélkezés nélkül megtehető. Eljött az idő, hogy végre a sok kesergés közepette azokról a dolgokról is beszéljünk, amiket igazán szeretnénk elérni az életben! Írj róluk az "alomgyaros@gmail.com" címre, hogy kikerülhessen bejegyzés formájában!

Itt álmodnak

Álmokhoz szóltak

Álomgyár előfizetés

Még mindig adakozunk

2010.02.09. 20:20 - Darqo

Címkék: álmok mindenkiálma

Továbbra is a Haiti földrengés miatt megmozdult világ elképesztő segítő szándékától hangos a világsajtó. Zenészek fognak össze, hogy újra előadják a We Are The World című örök slágert, az REM Everybody Hurts című dalával is gyűjtenek, a Szegedi Nemzeti Színház is felajánlja bevételét, a G7 országok több tízmilliós adósságtól tekintenek el, búvárok merülnek, templomok gyűjtenek, sztriptízbárban táncolnak össze 1000 dollárt. Csak röpködnek a milliók, miközben újabb túlélőt találnak közel egy hónap után, és Haiti pedig szépen lassan az emberi összetartás jelképévé válik.

Talán bele sem gondolunk, hogy ennek mekkora jelentősége van...ha valami, akkor ez biztos segíthet azon, hogy az ehhez hasonló katasztrófák elkerülhetőek legyenek a jövőben. Reménykedem!

Az élet ilyen formákban tanít, kőkeményen...egészen addig, amíg meg nem értjük ezeknek a gondolatoknak a lényegét.

A bejegyzés trackback címe:

https://alomgyar.blog.hu/api/trackback/id/tr861743792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mocca · http://manzardcafe.blog.hu/ 2010.02.10. 15:15:08

Az ilyen világméretű összefogás láttán, azért kezdem elhinni, hogy mi emberek azért alapvetően jónak születtünk le erre a világra! :) Viszont elkeserítő, hogy az ilyen felismeréseket, több mint 200 ezer ember értelmetlen halálán keresztül lehet csak megtapasztalni... :(
süti beállítások módosítása