Álomgyár

Közhely, de mindenkinek vannak álmai. Oszd meg a többi emberrel a sajátodat! Lehet kicsi vagy nagy, megvalósult vagy megvalósulásra váró, reménytelen vagy reményteljes, gyermek, közép vagy időskori. Mindegy... Nehéz elmondani őket, mert mindenki megkapta már, hogy „bilibe lóg a keze”, amikor szóba kerültek, de itt minden kötelezettség és ítélkezés nélkül megtehető. Eljött az idő, hogy végre a sok kesergés közepette azokról a dolgokról is beszéljünk, amiket igazán szeretnénk elérni az életben! Írj róluk az "alomgyaros@gmail.com" címre, hogy kikerülhessen bejegyzés formájában!

Itt álmodnak

Álmokhoz szóltak

Álomgyár előfizetés

Szerelem a Hudson- on

2010.01.22. 15:25 - Darqo

Címkék: szerelem álmok másokálma valóravált

Valószínűleg sokan emlékszünk a tavaly január 15- én a Hudson folyóba szerencsésen landolt repülőgépre, illetve a számtalanszor játszott képsorokra a tévéből. Már önmagában csodának számít, hogy Chesley Sullenberger pilótának épségben sikerült vízre tennie a US Airways 1549- es járatát és utasait, az viszont már a leghihetetlenebb romantikusfilmekbe illő történet, hogy a gépen utazók közül ketten ebben az embert próbáló helyzetben találták meg a szerelmet.

Az észak Karolinai Laura Zych szerelmét Ben Bostic- ot a repülőn ismerhette volna meg, ha az élet nem ennyire különleges módon hozza össze őket. Mint minden mesébe illő történet, ez sem indult könnyen: „Bár nagyon megtetszett, mikor felszállt, három sorral előrébb ült, így esélyünk sem volt beszélgetni. Ha nincs a kényszerleszállás, valószínűleg nem szeretünk egymásba.”- mondta Ben.

A szövevényes és szerteágazó szálak még ekkor sem segítették őket, hiszen két különböző mentőcsónakban hagyták el a helyszínt, hogy egy hónappal később a 60 minutes: Reunion Show című tévés műsor keretein belül láthassák újra egymást, és ilyen formán hozza őket össze a sors; a végzetesen szerelmes pillanatok kiváltó oka mégis a szerencsés szerencsétlenség. Egy éve vannak együtt. Laura elmondása szerint nagyon sok mindenben másképp gondolkodnak ma már. Arról is beszélt, hogy azóta mindennapjukat úgy élik, mintha az utolsó lenne.

Ez van, ilyen a szerelem akár a lehető legfurább, legkülönlegesebb úton találhat ránk, olyanon, amire végképp nem számítanánk. Lehet rossz kedvünk vagy rossz napunk, hetünk, évünk, teljesen mindegy…sohasem tudhatjuk, hogy mikor jött el az ideje.

És, hogy mi vezet addig az időpontig? Mára már annyi segítő szándékú információban tobzódhatunk, amire talán nincs is szükségünk, hisz a legtöbbjük egy dologról szól: hidd el, hogy megérdemled. Én pedig a bejegyzés témájából fakadóan annyit tennék még hozzá: minden görcsölés nélkül hagyd, hogy olyan formán érkezzen meg, ahogy akar!

Tények-riport

A bejegyzés trackback címe:

https://alomgyar.blog.hu/api/trackback/id/tr231692904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása