Álomgyár

Közhely, de mindenkinek vannak álmai. Oszd meg a többi emberrel a sajátodat! Lehet kicsi vagy nagy, megvalósult vagy megvalósulásra váró, reménytelen vagy reményteljes, gyermek, közép vagy időskori. Mindegy... Nehéz elmondani őket, mert mindenki megkapta már, hogy „bilibe lóg a keze”, amikor szóba kerültek, de itt minden kötelezettség és ítélkezés nélkül megtehető. Eljött az idő, hogy végre a sok kesergés közepette azokról a dolgokról is beszéljünk, amiket igazán szeretnénk elérni az életben! Írj róluk az "alomgyaros@gmail.com" címre, hogy kikerülhessen bejegyzés formájában!

Itt álmodnak

Álmokhoz szóltak

Álomgyár előfizetés

Köszönőlevél

2010.01.13. 13:30 - Darqo

Címkék: saját álmok álomgyár köszönőlevél

Hálás köszönet illeti Bagaméri Vikit és Kari Szilvit az Elixír Magazin internetes oldalának szerkesztőit. A Freespirit az Álomgyárral kapcsolatban két cikket is megjelentetett az elmúlt napokban, és külön öröm számomra, hogy találták annyira jónak a blogban található gondolatokat, hogy kevés változtatással tegyék közzé oldalukon, szerzőként tüntetve fel engem. Az irányomban tanúsított igen pozitív hozzáállásuk meglepetésként ért. Segítségükkel, amivel egy blog szárnypróbálgatásait igyekeznek egyengetni mélységes hálával tölt el. Az, hogy láttak egyáltalán fantáziát ebben a kezdeményezésben egyfajta visszaigazolás is számomra arra vonatkozóan, hogy érdemes hallgatni a belső késztetésekre. A sugallatok, amik néha meglegyintik az embert, úgy tűnik, hogy tényleg nem véletlenül jelennek meg életünkben. Az a kérdés, hogy hajlandóak vagyunk- e hallgatni rájuk?

Az Álomgyár is így kezdte egy sugallatként, nem több mint 13 nappal ezelőtt, és nem várt fejlemények alakultak körülötte, egészen hamar. Ez is egy kis álom, ami valóra válni látszik!

Az első cikk.

A második cikk.

A bejegyzés trackback címe:

https://alomgyar.blog.hu/api/trackback/id/tr341669087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása