Álomgyár

Közhely, de mindenkinek vannak álmai. Oszd meg a többi emberrel a sajátodat! Lehet kicsi vagy nagy, megvalósult vagy megvalósulásra váró, reménytelen vagy reményteljes, gyermek, közép vagy időskori. Mindegy... Nehéz elmondani őket, mert mindenki megkapta már, hogy „bilibe lóg a keze”, amikor szóba kerültek, de itt minden kötelezettség és ítélkezés nélkül megtehető. Eljött az idő, hogy végre a sok kesergés közepette azokról a dolgokról is beszéljünk, amiket igazán szeretnénk elérni az életben! Írj róluk az "alomgyaros@gmail.com" címre, hogy kikerülhessen bejegyzés formájában!

Itt álmodnak

Álmokhoz szóltak

Álomgyár előfizetés

Reklámok, amikre...2

2010.02.02. 15:49 - Darqo

Címkék: reklámok álmok mindenkiálma

Igen hamar sikerült újabb reklámot találni, ami lúdbőrt okozott. Ha magyarkodunk, akkor tegyük így, mert ezekre lesz jó emlékezni x év múlva!

Soproni V2

A bejegyzés trackback címe:

https://alomgyar.blog.hu/api/trackback/id/tr871722942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mocca · http://manzardcafe.blog.hu/ 2010.02.02. 16:01:59

@KentaurBen: vajh miért érzed így ? talán bántó ? kiváncsi lennék rá ! az üzenet nálam célba ért !

Mocca · http://manzardcafe.blog.hu/ 2010.02.02. 16:04:25

Gratulálok ! Lúdbőr meg kisebb könnycsepp félék nálam is! :D

Darqo · http://manzardcafe.blog.hu 2010.02.02. 20:09:12

@KentaurBen: Túlzás? Sok mindenre mondanám ezzel a témával kapcsolatban ezt a szót, de erre a reklámra éppen nem. És sokkal inkább van ilyenekre szükség a hazai hangulatban, mint a tápcsatornával, illetve hüvelygombával foglalkozó reklámokra.
süti beállítások módosítása