Álomgyár

Közhely, de mindenkinek vannak álmai. Oszd meg a többi emberrel a sajátodat! Lehet kicsi vagy nagy, megvalósult vagy megvalósulásra váró, reménytelen vagy reményteljes, gyermek, közép vagy időskori. Mindegy... Nehéz elmondani őket, mert mindenki megkapta már, hogy „bilibe lóg a keze”, amikor szóba kerültek, de itt minden kötelezettség és ítélkezés nélkül megtehető. Eljött az idő, hogy végre a sok kesergés közepette azokról a dolgokról is beszéljünk, amiket igazán szeretnénk elérni az életben! Írj róluk az "alomgyaros@gmail.com" címre, hogy kikerülhessen bejegyzés formájában!

Itt álmodnak

Álmokhoz szóltak

Álomgyár előfizetés

Film - Az Élő Mátrix

2010.04.20. 18:52 - Darqo

Címkék: egészség filozófia boldogság álmok mindenkiálma

Tegnap jutott el hozzám a címben említett film; egy kellemetlennek nevezhető történés hatására jutottam el odáig, hogy megnézzem. Nem bántam meg, és úgy gondolom, hogy másoknak is érdemes végignézni…Felemelő lehet, ha hagyjuk, hogy ilyen hatást váltson ki!

Most, hogy hihetetlen mozgolódás van a világban és közvetlen környezetünkben is (nézzük csak meg a politikában végbement történéseket) érdemes egy kicsit nagyobb nyitottsággal megközelítve, egy lehetséges alternatívaként kezelni a filmen látottakat. Érdekes gondolatok fogalmaznak meg orvosok az elme hatásairól a gyógyulási folyamatokban. A dokumentumfilm gondolatait tovább fűzve: nem csak a gyógyulás az, amire hatással vagyunk, egyszer talán mindenki megérzi ennek lényegét. Addig is itt az egész estés film, mindenki örömére.

(köszönöm azoknak, akik felhívták a figyelmemet rá!)

The Living Matrix

A bejegyzés trackback címe:

https://alomgyar.blog.hu/api/trackback/id/tr31937775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása